OFTE STILTE SPØRSMÅL

Må jeg være godt trent for å holde på med CrossFit?

Nei, du må ikke være godt trent, eller trene deg opp, for og starte med CrossFit. Hos oss finner du folk i alle fasonger og aldre. Vi tilpasser alle økter etter ditt behov og sørger for at du gjør treningen hos oss basert på ditt utgangspunkt. Vi har instruktører som ser til at øvelsene blir utført riktig gjennom hele timen, og vi har egne nybegynnertimer (Level 1) som vi anbefaler til alle som er nye. Vi legger til rette for at du skal kjenne stor progresjon og mestringsfølelse hos oss.

Hva gjør dere for og begrense smitte i forhold til COVID-19?

Vi er til enhver tid oppdatert på retningslinjer gitt av myndighetene for vår bransje. Vi har hyppig vask av våre lokaler, full oversikt over hvem som oppholder seg i lokalet, samt begrenset antall personer i lokalet samtidig. Vi gjør vårt aller ytterste for å begrense smitte til enhver tid.

Kan jeg trene hos dere dersom jeg ikke er bosatt i Kristiansand?

På grunn av dagens situasjon knyttet til COVID-19 tillater vi dessverre ikke personer som ikke er bosatt i Kristiansand å trene hos oss akkurat nå.

Eneste unntak er at du kan fremvise en negativ COVID-19 test, og at du har oppholdt deg i Kristiansand i 10 dager sammenhengende.

Er det mulig og få en gratis prøvetime?

Ja. Faktisk kan du få så magne gratis prøvetimer du rekker på en uke. Du kan booke det her: https://crossfitkvadraturen.no/provetime/

 

Hvor mye koster et medlemskap?

Vi har forskjellige priser på våre medlemskap basert på hvor lenge du ønsker å binde deg. Mer informasjon om priser og våre medlemskap finner du her: https://crossfitkvadraturen.no/medlemskap/

Vi tilbyr studentrabatt mot fremvisning av gyldig studentbevis.

Har dere studentrabatt?

Ja, vi tilbyr studentrabatt på våre ordinære medlemskap mot fremvisning av gyldig studentbevis.

Hvordan melder jeg meg inn?

Du kan enkelt kjøpe et medlemskap på nettsiden vår ved å følge denne linken: https://crossfitkvadraturen.no/medlemskap/ På denne siden finner du også informasjon om de forskjellige medlemskapene vi har, pris og bindingstid.

Hvis du trenger hjelp kan du sende mail til tone@crossfitkvadraturen.no

Kan jeg fryse medlemskapet mitt?

Medlemskapet kan fryses ved skade eller sykdom mot fremvisning av gyldigs legeerklæring. Vi fryser dessverre ikke medlemskap ved ferier hvis ikke annet er avtalt på forhånd før medlemskapet er opprettet.

Hva er introduksjonskurs?

Introduksjonskurs, eller introkurs, er et kurs på fire timer som har som hensikt å introdusere deg til CrossFit. På kurset vil du få en god introduksjon til vår treningsfilosofi og hva CrossFit er. Det blir en gjennomgang av de mest grunnleggende bevegelsene til CrossFit, og du får praktis informasjon om hvordan du administrer medlemskapet ditt.

Etter kurset vil du ha en økt forståelse av hvordan vi gjør ting hos oss, samt hvordan du skal forholde deg når du kommer på trening.

Du kan lese mer om introduksjonskurs her: https://crossfitkvadraturen.no/introkurs/

Må jeg ha introduksjonskurs?

Vi anbefaler dette kurset til alle som ikke har trent CrossFit før.

Dersom du har tatt dette kurset et annet sted, eller trent CrossFit tidligere, trenger du ikke ta dette kurset på nytt.

Når er neste introduksjonskurs?

Vi har kurs omtrent to ganger i måneden. Som oftest på søndager fra 10-14. Du finner neste kursdato her: https://crossfitkvadraturen.no/introkurs/

Hvor holder dere til?

Vi har to treningssenteret, et på Tangen rett ovenfor Aquarama, og et på Lumber i Vågsbygd.

Adressen til disse to sentrene er:

Tangen 11, 4608 Kristiansand

Lumberveien 29C, 4621 Kristiansand

Kan jeg trene på begge lokasjonene?

Ja, våre ordinære medlemskap gir tilgang til trening på begge lokasjonene våre. Du kan fritt benytte deg av det senteret som passer deg og din hverdag.

Hva er åpningstidene deres?

Våre åpningstider er 06:15-22:00 på hverdager og 08:30-17:00 i helger. Tilgang til lokalet utover åpningstid er også mulig ved hjelp av nøkkelkort. Eget nøkkelkort kan anskaffes mot et depositum som blir refundert når man leverer tilbake nøkkelkortet. Det er også en nøkkelboks hengende utenfor vårt lokale med et nøkkelkort inni hvis du ikke ønsker å ha et eget.

Hvilke gruppetimer har dere?

Vi har flere ulike gruppetimer, men de timene som vi har flest av i løpet av uken er:

WOD er forkortelse for dagens økt. Alle våre WODer vil inneholde den samme økten uavhengig om du gjør den morgen og kveld. På WOD følger vi et program som er laget av våre hovedtrener Magnus Frantzen. Her vil du oppleve variert trening og et bredt spekter av øvelser.

Level 1 er for våre nybegynnere og er i stor grad basert på hva vi gjør på WOD, men på Level 1 vil økten være tilpasset til nybegynnere, og du får en mer grundigere gjennomgang av økten og øvelsene.

Capacity er et tilbud for deg som ønsker en simpel, men hard kondisjonsøkt.

Conditioning er en lengre kondisjonstime, som er veldig enkel. En instruktør forklarer økten og er tilstede under oppvarming, men selve økten gjøres uten instruktør.

Mer informasjon om de andre timene vi har finner du her: https://crossfitkvadraturen.no/timer/

Hvordan fungerer en gruppetime?

En gruppetime starter med at en instruktør forklarer økten som skal gjennomføres på timen. Deretter går vi gjennom en generell oppvarming, for og så gjøre en spesifikk oppvarming mer rettet mot den aktuelle økten. En økt kan bestå av en, to eller tre deler, avhengig av hva som er målet på den aktuelle timen. Dersom du er usikker på hva du skal gjøre på den aktuelle timen vil du også få hjelp av instruktøren til og finne ut hva som er passende for deg.

Kan jeg trene utenom gruppetimer?

Ja, du har fri tilgang til å trene utenom gruppetimer. Det er dog slik at gruppetimer har prioritet på utstyr og plass, og de som egentrener må tilpasse seg dagens gruppetimer og vise hensyn.

Hvor gammel må man være for og benytte seg av vanlige gruppetimer?

Alle over 13 år kan i utgangspunktet starte og trene hos oss. Vi har et egen medlemskap for ungdomsskoleelever uten bindingstid.

Hvis du er i tvil om du er klar for å begynne kan du ta kontakt med Magnus, så hjelper han å veilede. Magnus kan nås på magnus@crossfitkvadraturen.no

Har dere trening for barn?

Ja, vi har trening spesielt tilpasset for barn i aldersgruppen 6-12 år. Mer informasjon om dette kan du finner her: https://crossfitkvadraturen.no/programs/barnetrening-2/

Har dere trening for nybakte foreldre?

Ja, vi har trening tilrettelagt for nybakte foreldre kl 11 på tisdag og torsdager. Både mor og/eller far kan være med på disse timene.

Har dere trening for senior?

Ja, vi har seniortimer kl 11 på mandager, onsdager og fredager. Opplegget her er tilpasset for de eldre og har blitt mer og mer populært siden oppstart.

Tilbyr dere personlig trening?

Ja, hos oss kan du kjøpe personlig trening for en person, to personer eller grupper. Vi tilbyr også oppfølging på nett. I tillegg til tradisjonell PT kan vi hjelpe med å lage tilpasset treningsprogrammer.

Her finner du mer informasjon om personlig trening: https://crossfitkvadraturen.no/pt/

Her finner du mer informasjon om Online Coaching: https://crossfitkvadraturen.no/online-coaching/

Har dere PT timer for bedrifter?

Ja, vi tilbyr gruppetimer for din bedrift. Treningen blir skreddersydd etter deres treningsbehov og kan gjennomføres i grupper opptil 20 stk.

For mer informasjon om dette kan dere kontakte oss her: https://crossfitkvadraturen.no/kontakt/