GRATIS PRØVETIME

PRØVETIME

Ønsker du en prøvetime før du booker deg på introkurs eller kjøper et prøvemedlemskap? Da anbefaler vi et gratis medlemskap som gir deg syv dager til å booke så mange prøvetimer du orker.

BOOK GRATIS PRØVETIME HER

VIKTIG: Som nybegynner kan du booke deg på timene som heter Level 1, Capacity og Conditioning. For alle andre timer krever vi at du har trent CrossFit før. Du kan lese mer om våre timer her: https://crossfitkvadraturen.no/timer/

 

Vi bruker medlemssystemet Wodify. Hvis du har buker her fra før kan du logge deg inn på vanlig måte etter kjøp av medlemskap, og finne frem timeplanen vår. Hvis du ikke har brukt Wodify før vil du få en automatisk mail med mer informasjon om hvordan du bruker systemet.

Hvis du trenger hjelp kan du skrive mail til tone@crossfitkvadraturen.no.

 

OBS: Når du trykker på knappen over blir du sendt videre til vår salgsportal. Vi opplever dessverre at noen får en feilmelding når de går videre hvis de har blokkert pop-up vinduer på den enheten de bruker. Hvis du får feilmeldingen kan du forsøke å endre dette i innstillinger på enheten din og tillate pop-up vinduer for denne siden.