Prøvemedlemskap.

For helt nye medlemmer.

CrossFit er en allsidig, varierende og gøy treningsform som passer for alle. Teknikk er viktig for oss, derfor ønsker vi at alle våre nye medlemmer skal delta på dette kurset.

 

På kurset får du informasjon om hva CrossFit er, de rutinene vi har hos oss, og en gjennomgang av de mest brukte øvelsene og bevegelsene. Kurset varer i fire timer og avsluttes med en treningsøkt.

 

Etter kurset er du klar for våre gruppetimer. Våre dyktige trenere hjelper og tilpasser treningen til ditt nivå så du får en optimal oppfølging og tilrettelegging av treningen din.

 

Våre neste kurs er:

På grunn av Covid-19 har vi ikke planlagt neste introkurs, men send oss gjerne en mail hvis du ønsker informasjon så fort vi har klar dato for neste kurs.

 

Hvis kursdatoer ikke passer for deg kan du ta kontakt med oss for å høre om mulighet til å ta kurset 1-1.

 

Kurset koster kr 998, men hvis du velger et av våre medlemskap spanderer vi kursavgiften. Vi anbefaler et prøvemedlemskap for at du skal få god tid til å kjenne etter om CrossFit passer for deg og om du trives hos oss.

 

 

PÅMELDING TIL KURS

Når du har tegnet et medlemskap hos oss kan du selv booke plass på introduksjonskurset, eller så kan du skrive til oss i kontaktskjemaet under så hjelper vi deg med påmelding til kurs og eventuelt prøvemedlemskap/medlemskap.

KR699.00

3 MÅNEDERS PRØVEMEDLEMSKAP

Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på tre måneder gir deg god tid til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om du trives hos oss. Medlemskapet betales i sin helhet ved innmelding. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen. Kurset kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet. ORDINÆR: kr 699 pr mnd. STUDENT: kr 599 pr mnd.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP

KR998.00

1 MÅNEDS PRØVEMEDLEMSKAP

Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på en måneder gir deg mulighet til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om vi har plassen som er rett for deg. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen. Kurset kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?