Våre medlemskap.

Velg det medlemskapet som passer for deg.

KR999.00

12 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 999 pr mnd STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 729 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1099.00

6 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 1099 pr mnd STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 829 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1199.00

3 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 1199 pr mnd STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 929 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR529.00

UNGDOMSSKOLE

For elever på ungdomsskole tilbyr vi et medlemskap til bare kr 529 pr mnd, men som gir samme tilgang til gruppetimer som ordinære medlemskap. Dette medlemskapet er helt uten bindingstid.

KJØP MEDLEMSKAP

PRØVEMEDLEMSKAP?

Vi har gode priser på prøvemedlemskap til nye medlemmer.

KR699.00

3 MÅNEDERS PRØVEMEDLEMSKAP

ORDINÆR: kr 699 pr mnd STUDENT: kr 599 pr mnd Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på tre måneder gir deg god tid til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om vi har plassen som er rett for deg. Medlemskapet betales i sin helhet ved innmelding. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen. Kurset kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP

KR998.00

1 MÅNEDS PRØVEMEDLEMSKAP

Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på en måneder gir deg mulighet til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om vi har plassen som er rett for deg. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen. Kurset kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?