VÅRE MEDLEMSKAP

Velg det medlemskapet som passer for deg

KR1049

12 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 1049 pr mnd. STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 779 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1149

6 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 1149 pr mnd. STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 879 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1249

3 MÅNEDER ORDINÆR

ORDINÆR: kr 1249 pr mnd. STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 979 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1049

MEDLEMSKAP UTENOM KJERNETID

Medlemskap uten bindingstid som gir tilgang til trening på alle hverdager utenom kjernetid (kl 1530-1800) ORDINÆR: kr 1049 pr mnd. STUDENT: Ved å sende kopi av studentbeviset kan vi tilby medlemskap til kr 779 pr mnd. Denne rabatten vil bli lagt på ditt medlemskap etter at kjøpet er gjennomført.

KJØP MEDLEMSKAP

KR529

UNGDOMSSKOLE

For elever på ungdomsskole tilbyr vi et medlemskap til bare kr 529 pr mnd, men som gir samme tilgang til gruppetimer som ordinære medlemskap. Dette medlemskapet er helt uten bindingstid.

KJØP MEDLEMSKAP

KR1200

KLIPPEKORT

For medlemmer som ikke ønsker å binde seg til et medlemskap, men som ønsker å ha mulighet til å bli med på en økt eller egentrening av og til tilbyr vi klippekort med 10 klipp. Gyldig i 12 måneder.

KJØP KLIPPEKORT

FRA1499

MEDLEMSKAP MED PERSONLING TRENING

For medlemmer som ønsker et medlemskap som inkluderer ukentlige timer med personlig trening har vi et utvalg av alternativer.

LES MER HER

PRØVEMEDLEMSKAP?

Vi har gode priser på prøvemedlemskap til nye medlemmer.

KR699

3 MÅNEDERS PRØVEMEDLEMSKAP

ORDINÆR: kr 699 pr mnd. STUDENT: kr 599 pr mnd. Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på tre måneder gir deg god tid til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om vi har plassen som er rett for deg. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen og kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet eller ved å sende oss en mail.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP