For å bli medlem på Crossfit Kvadraturen må du først gjennom et introkurs. Dersom du har trent på en Crossfit-box tidligere kan du ta kontakt med oss så vil vi vurdere hvert enkelt tilfelle, eventuelt må det bookes tid til en screening.

Introkurs:

Våre introkurs varer i 2 timer og gjennomføres i hverdager og helger. Kurset består av en time teori + en time med en praktisk del. Dersom oppsatt tidspunkt for introkurs ikke passer kan du ta kontakt med oss for og booke tid til et personlig introkurs, eller få en hurtig innføring en-til-en.

Priser: 

 • Introkurs: 998 ,-

Dersom du tegner medlemskap hos oss i forbindelse med introkurs spanderer vi avgiften på introkurset.

Hva lærer du på kurset? 

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i de øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.

Vi bruker også tid på å gi nye medlemmer en innføring og en forståelse av hvordan en treningshverdag ser ut og hvordan man bør tilpasse treningen sin utifra de forutsetningene man har. For mange er CrossFit nytt og spennende, og man ønsker å lære seg alle øvelsene med en gang. Dette kan føre til overbelastninger og småskader. Derfor er det viktig å få en innføring i hvordan hvordan man bør

Etter kurset skal du ikke nødvendigvis være helt utlært og ha kontroll på alle øvelsene. Etter kurset skal du ha en grunnleggende forståelse av alle øvelsene, samt kjenne til de ulike progresjonene for hvordan man over tid skal lære og mestre de forskjellige øvelsene.

Screening: 

Dersom du har trent CrossFit på en annen CrossFit-box tidligere kan du ta en screening hos oss. Screeningen gjennomføres som en PT-time, hvor du går gjennom de viktigste øvelsene som er nevnt i avsnittet over. Screeningen innebærer også en innføring i «house-rules», herunder rutiner og regler for booking av timer, oppsett av medlemskap og eventuelle spørsmål du måtte ha om hvordan det er å være medlem hos oss.


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Hvilket introkurs ønsker du? (*)
  IntrokursScreening

  I tilfelle du har trent Crossfit før: Hvilket senter, hvor lenge og i hvilken tidsperiode?