La oss komme i gang!

Option 1

JEG ER NY

Vi anbefaler at du begynner med introduksjonskurs og prøvemedlemskap.

CrossFit er for alle, uansett nivå. Vårt fire timers introduksjonskurs har som hensikt å gi en introduksjon til god og sikker teknikk i de mest brukte øvelsene og bevegelsene. Etter kurset anbefaler vi et prøvemedlemskap så du får god tid til å teste ut om du trives hos oss.

or

Option 2

JEG HAR ERFARING

Hvis du har trent CrossFit i tre måneder eller mer kan du starte med en gang.

Som erfaren CrossFitter trenger du ikke ta introduksjonskurs hos oss, men hvis du velger et medlemskap hos oss er kurset inkludert i prisen og du kan selvfølgelig være med på en ny gjennomgang. Hvis du ikke helt har bestemt deg tilbyr vi prøvemedlemskap helt uten forpliktelser for nye medlemmer.

Mer om introduksjonskurset:

CrossFit er en allsidig, varierende og gøy treningsform som passer for alle. Teknikk er viktig for oss, derfor ønsker vi at alle våre nye medlemmer skal delta på dette kurset.

På kurset får du informasjon om hva CrossFit er, de rutinene vi har hos oss, og en gjennomgang av de mest brukte øvelsene og bevegelsene. Kurset varer i fire timer og avsluttes med en treningsøkt.

Etter kurset er du klar for våre gruppetimer. Våre dyktige trenere hjelper og tilpasser treningen til ditt nivå så du får en optimal oppfølging og tilrettelegging av treningen din.

Våre neste kurs er:

Søndag 10. Oktober 10:00-14:00

Søndag 31. Oktober 10:00-14:00

 

 

 

Hvis ikke kursdato passer for deg kan du ta kontakt med oss for å høre om mulighet til å ta kurset 1-1.

Kurset koster kr 998, men hvis du velger et av våre medlemskap spanderer vi kursavgiften. Vi anbefaler et prøvemedlemskap for at du skal få god tid til å kjenne etter om CrossFit passer for deg og om du trives hos oss.

 

PÅMELDING TIL KURS

Send en mail til espen@crossfitkvadraturen.no eller bruk kontaktskjemaet vårt for påmelding.

Er du klar til å begynne?

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?