INTRODUKSJONSKURS

Introduksjon til god og sikker teknikk

CrossFit er en allsidig, varierende og gøy treningsform som passer for alle. Teknikk er viktig for oss, derfor ønsker vi at alle våre nye medlemmer skal delta på dette kurset.

På kurset får du informasjon om hva CrossFit er, de rutinene vi har hos oss, og en gjennomgang av de mest brukte øvelsene og bevegelsene. Kurset varer i fire timer og avsluttes med en treningsøkt.

Etter kurset er du klar for våre gruppetimer. Våre dyktige trenere hjelper og tilpasser treningen til ditt nivå så du får en optimal oppfølging og tilrettelegging av treningen din.

Våre neste kurs er:

Søndag 10. Oktober 10:00-14:00

Søndag 31. Oktober 10:00-14:00

 

 

 

Hvis ikke kursdato passer for deg kan du ta kontakt med oss for å høre om mulighet til å ta kurset 1-1.

Kurset koster kr 998, men hvis du velger et av våre medlemskap spanderer vi kursavgiften. Vi anbefaler et prøvemedlemskap for at du skal få god tid til å kjenne etter om CrossFit passer for deg og om du trives hos oss.

 

PÅMELDING TIL KURS

Send en mail til espen@crossfitkvadraturen.no eller bruk kontaktskjemaet vårt for påmelding.

KR699

3 MÅNEDERS PRØVEMEDLEMSKAP

ORDINÆR: kr 699 pr mnd. STUDENT: kr 599 pr mnd. Hvis du er helt ny hos oss tilbyr vi prøvemedlemskap uten forpliktelse om videre medlemskap. Et prøvemedlemskap på tre måneder gir deg god tid til å kjenne etter om CrossFit er noe for deg, og om vi har plassen som er rett for deg. Introduksjonskurs på fire timer er inkludert i prisen og kan bookes i timeplanen etter at medlemskapet er opprettet eller ved å sende oss en mail.

KJØP PRØVEMEDLEMSKAP